+0 új cikk
Vissza a hírekhez
george-clooney-nagyon-buszke-a-felesege-munkajara

Ez nem jelenti azt, hogy nem aggódik érte, de George Clooney-nak kifejezetten imponál, hogy a felesége, Amal Clooney sikeres ügyvéd. Legutóbb egy jazidi nő ügyét vállalta el, akit az Emberi Jogok Európai Bíróságán véd. A 23 éves Nadia Muradot az ISIS ...több egyik katonai vezetőjének adtak el szexrabszolgának. 

2016-09-1920:03 velvet.hu
amal-clooney-vedene-az-iszlam-allam-szexrabszolgait-a-birosagon

Amal Clooney, a híres nemzetközi emberjogi ügyvéd a Nemzetközi Büntető Bíróság elé akarja idézni a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezetet a jazidi közösség ellen elkövetett emberi jogi bűnökért, a rabszolgaság, szexuális erőszak és népirtás áldozatául ...több esett jazidi nőket pedig ő maga képviselné a perben. 

2016-06-1110:06 index.hu
george-clooney-egy-igazi-uriember-el-is-vitte-a-feleseget-egy-romai-randira

Sűrű hétvége volt ez, a vacsora után a pápával találkoztak.

2016-05-3014:55 velvet.hu
pontosan-ugy-nez-ki-george-clooney-a-felesege-mellett-mint-egy-meno-ugyved

Amilyen amúgy Amal Clooney is. Jól állnak egymásnak ez nem kérdés. Még uncsi feketében is. Mámint jó a fekete, csak szigorú, illik ez az ügyvédekhez. A pár éppen Rómában van, egy kongresszuson vesznek részt, amit Ferenc pápa vezet. Sőt, tegnap elmentek ...több vacsorázni is. Na, de amennyire komolyan felöltöztek, olyan jó volt a kedvük.

2016-05-2918:37 velvet.hu
milyen-brangelina-clooney-ek-cannes-csodaparja

Van, hogy elég két szép, boldog ember látványa. Ez most egy ilyen eset

2016-05-1219:19 velvet.hu

George Clooney jó barátja és egyben üzlettársa Rande Gerber, egy modellből lett sikeres vállalkozó, aki egyébként Cindy Crawford férje. Gerber és Clooney közösen dobtak piacra tequilát Casamigos Tequila néven, és Alsó-Kalifornia legdélebbi pontján, Cabóban ...több egy ikervillát is építtettek, ahova együtt szoktak járni nyaralni. Igen, Rande Gerber, Cindy Crawford, Amal Clooney és George Clooney négyesban nyaralgat Cabóban. Ezt a villát, amiről egyébként a fenti képet Rande Gerber posztolta, Clooneyék nemrég eladták - írja a TMZ. Na, nem kell arra gondolni, hogy megromlott volna a viszony, vagy ilyesmi. Csupán arról van szó, hogy szeretnének egy még sokkal nagyobb, még fényűzőbb házpárost építtetni. A villákért állítólag 100 millió dollárt (kb. 27 milliárd forint) kaptak.

2016-04-1615:35 velvet.hu
azeri-ujsagirononek-segitene-clooney-hires-neje

Az emberi jogi ügyekkel foglalkozó Amal Clooney Khadija Ismayilovának ajánlotta fel, hogy elvállalja ügyét az Emberi Jogok Európai Bíróságán Strasbourgban.

2016-01-2006:56 hvg.hu
amal-clooney-nagyon-aranyosan-posze

Amal Clooney jogásznő, civilben George Clooney felesége, élete első amerikai tévés interjúját adta. Az ET szerint Clooney a beszélgetéssel csak megerősítette a róla kialakult képet: vagyis, hogy egy okos és szenvedélyes nő. A szenvedélyes itt nem romantikusregényes ...több értelemben veendő: örömmel és lelkesen végzi a munkáját. Azt eddig nem tudtuk róla, hogy a pompás londoni angolját egy kis pöszeség színezi – hát, már de.

2016-01-1613:56 velvet.hu
cindy-crawfordtol-kellett-megtudnunk-hogy-amal-clooney-tokeletes

Eddig is sejtettük, hogy George Clooney nemcsak Amal Clooney lábaiba szeretett bele. Cindy Crawford megmondta az Etalknak a nyilvánvalót, Amal Clooney okos, szép, érdekes. 

2015-12-1319:37 velvet.hu
amal-hercegno-clooney-hoz-kepest-mindenki-mamoka

A világszép jogásznő szuperszűkkörű celebbulin tündökölt.

2015-12-0414:28 velvet.hu

Legolvasottabb hírek: