+0 új cikk
Vissza a hírekhez
amy-adams-valami-szornyuseget-csinalt-az-exevel

Nem tudjuk, mit követett el az Éjszakai ragadozók főszereplője az exférje ellen, de a félőrült Jake Gyllenhaalt elnézve úgy tűnik, baromira felhúzta vele.

2016-09-1913:47 index.hu
ki-lesz-a-kovetkezo-leonardo-dicaprio

Most, hogy ötödik próbálkozásra Leonardo DiCaprio végre megkapta az Oscart, vajon ki lesz a következõ hollywoodi színész, akit sajnálni lehet, hogy mindig pofára ejtik, és ki lesz az, akiért a következõ jelölésekor úgy lehet kampányolni, hogy "most már ...több tényleg eljött az õ ideje"? A nõk között van olyan, aki régebb óta vár a gyõzelemre, mint Leo, de számos DiCaprióhoz mérhetõ férfi szupersztárnak – mint Johnny Depp, Brad Pitt, Matt Damon vagy Tom Cruise – is már háromszor mutatott fityiszt az Akadémia. 

2016-03-0520:10 www.origo.hu
amy-adamst-is-szadizta-az-amerikai-botrany-rendezoje

David O. Russellrõl, a Napos oldal és az Amerikai botrány ötszörös Oscar-jelölt rendezõjérõl eddig is tudtuk, hogy hajlamos hisztérikusan viselkedni a forgatásokon. Az 1999-es Sivatagi cápák alatt lefejelte és fojtogatni kezdte George Clooney-t, miután ...több a színész egy statiszta védelmére kelt, akit nemes egyszerûséggel felrúgott a rendezõ. Többet nem dolgoztak együtt, és Clooney még öt évvel késõbb is azt nyilatkozta Russell-lel kapcsolatban, hogy "ha a közelembe jön, azonnal pofán vágom".

2016-03-0415:51 www.origo.hu
nemcsak-leonardo-dicapriot-utalja-az-oscar-bizottsag

Mindenki egy emberként imádkozott azért, hogy Leonardo DiCaprio megkapja az őt megillető Oscar-jelölést. Ezzel párhuzamosan még a Saul fiáért is ment az izgulás, de most maradjunk a neves színésznél, akit most jelöltek ötödjére. Eddig mindig üres kézzel, ...több hatalmas csalódottsággal tért haza a legnagyobb filmes gáláról.

2016-01-1518:03 velvet.hu

Legolvasottabb hírek: