+0 új cikk
Vissza a hírekhez
a-masfelmillio-lepes-magyarorszagon-stabja-is-visszaadta-a-lovagkeresztet

A kultikus sorozat alkotói nem politikai okból döntöttek így, nem határolódnak el a Bayer Zsolt képviselte szélsőséges/vulgáris nézetektől, ennél sokkal egyszerűbb dologról van szó:

2016-09-1416:15 index.hu

Bayer Zsolt a Magyar Hírlapban egy publicisztikában írta le, hogy 20 éves fiát megtámadta egy nyolcfős társaság egy Wesselényi utcai söröző előtt, miután rászólt egy férfira, aki rátámaszkodott a kocsijára. Állítása szerint többségében cigányok voltak ...több a támadók, ketten a földön fekvő gyerekét rugdosták. A támadókat végül a söröző tulajdonosa állította le és zavarta el.

2016-09-0911:12 index.hu
bayer-lovagkeresztje-is-bizonyitja-hogy-eros-az-antiszemitizmus-magyarorszagon

Csütörtök hajnalban második alkalommal tartott antiszemitizmussal kapcsolatos találkozót az ENSZ. A rendezvényen felszólalt Samatha Power, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete is, aki a négyoldalnyi beszédéből másfelet kizárólag Magyarországnak szentelt ...több - írta a Nol.hu az USA követségének honlapjára felkerült szöveg alapján.

2016-09-0815:23 index.hu
lemondott-a-bayert-lovagkeresztre-jelolo-alapitvany-elnoke

Lemondott a Gulágokban Elpusztultak Emlékének Megörökítésére Alapítvány elnöke, Stark Tamás - tudta meg a Hvg.hu.

2016-09-0713:29 index.hu

Földes Imre, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem nyugalmazott egyetemi tanára is visszaadta lovagkeresztjét Bayer Zsolt kitüntetése miatt. Áder János köztársasági elnöknek írt levelében az alábbiakkal indokolta döntését:

2016-09-0108:59 index.hu

Felhagy a trágár és durva politikai publicisztikák írásával – állította Bayer Zsolt a Mandinernek adott pénteki nagyinterjúban.

2016-08-2614:00 index.hu
az-mti-nem-ir-arrol-bayer-miatt-visszaadtak-kitunteteseket

Szerkesztői szabadságra hivatkozva nem számolt be a Magyar Távirati Iroda (MTI) arról, hogy eddig kik és milyen indokkal adták vissza kitüntetésüket Bayer Zsolt állami elismerése ellen tiltakozva, írja a Népszabadság.

2016-08-2508:31 index.hu
veletlenul-talalt-dvd-ert-terjesztettek-fel-bayer-zsoltot

Valóban nem egyeztetett senkivel a GULÁG-okban Elpusztultak Emlékének Megörökítésére Alapítvány alelnöke, amikor lovagkeresztre terjesztette fel Bayer Zsoltot az államfőnél. Pintér Jolán szerint jogszerűen járt el, amikor kezdeményezéséről nem szolt az ...több alapítvány elnökének, de utólag úgy gondolja, „morálisan ez nem volt helyes” – nyilatkozta az alelnök a Népszabadságnak. 

2016-08-2506:41 index.hu

Folytatódik a Bayer-saga, ezúttal Fligeauf Bence filmrendezőírt nyílt levelet Áder Jánosnak. A filmrendező szerint bár Adolf Hitler vegetáriánus volt és ezért az "ökológiai lábnyoma tiszteletre méltóan kicsi volt", emellett szuper autópályákat építtetett, ...több sőt, a munkanélküliség felszámolásáért is sokat tett, ez pedig azt bizonyítja, hogy „senkinek a munkássága nem fehér és fekete”. "Bayer Zsolté például mocskos"- folytatja Fligeauf.

2016-08-2418:29 index.hu

Nem értem, hogy azok az emberek, akik rácsodálkoztak Bayer Zsolti plecsnijére, hol éltek eddig. Az lett volna meglepő, ha nem tüntetik ki. Azt sem igazán értem, hogy miért kell ilyen plecsniket osztogatni úgy általában. De tényleg: miért menő, miért nem ...több inkább kínos az, ha valakit az állam tüntet ki? 

2016-08-2408:12 index.hu
a-felterjeszto-alapitvany-elnoke-nem-ert-egyet-bayer-kituntetesevel

Bayer Zsolt a Miniszterelnökség szerint a Gulágokban elpusztultak emlékét őrző közösség indítványozása alapján, számos nemzeti ügy feltárása, illetve képviselete terén, különösen a GULAG rabtelepein fogvatartottak sorsának és az erdélyi magyarság életének ...több hiteles és méltó bemutatása tekintetében végzett újságírói tevékenysége elismeréseként kapta a Magyar Érdemrend lovagkereszt kitüntetését.

2016-08-2408:12 index.hu

Bayer Zsoltnak nem áll szándékában, hogy visszaadja a kitüntetését, de a korábbi díjazottak személye miatt felmerült benne, hogy nem kellett volna átvennie a lovagkeresztet. A publicista a Magyar Időknek azt nyilatkozta: van olyan kijelentése, amit utólag visszavonna.

2016-08-2400:06 index.hu

Bayer Zsoltnak nem áll szándékában, hogy visszaadja a kitüntetését, de a korábbi díjazottak személye miatt felmerült benne, hogy nem kellett volna átvennie a lovagkeresztet. A publicista a Magyar Időknek azt nyilatkozta: van olyan kijelentése, amit utólag visszavonna.

2016-08-2400:06 index.hu

Bayer Zsoltnak nem áll szándékában, hogy visszaadja a kitüntetését, de a korábbi díjazottak személye miatt felmerült benne, hogy nem kellett volna átvennie a lovagkeresztet. A publicista a Magyar Időknek azt nyilatkozta: van olyan kijelentése, amit utólag visszavonna.

2016-08-2400:06 index.hu

Nem nagyon tudom felfogni, hogy lehetnek emberek a saját zárt, szűk, szomorú világukba ennyire bezárva. És nem nagyon tudom azt se felfogni, hogy egyszer őket valamilyen teljesítményükért a magyar állam kitüntette, az milyen korrelációban van azzal, hogy ...több engem is kitüntettek. Nem értem. De nem is nekem kell érteni

2016-08-2219:38 index.hu
peldaertekunek-tartja-a-kormany-bayer-zsolt-ujsagiroi-tevekenyseget

Napok óta pörög a botrány Bayer Zsolt állami kitüntetése miatt. Nemcsak az ellenzék és különböző szervezetek fejezték ki tiltakozásukat, hanem sorra küldik vissza a lovagkeresztjüket azok, akik nem értenek egyet Bayer állami kitüntetésével. Itt olvashatja ...több a listát, ami hétfő este több mint 40 főt számlált.

2016-08-2217:35 index.hu

Galkó Balázs színés és Bruszt László szociológusprofesszor is visszaküldi a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét Áder Jánosnak, írja a 444.hu.

2016-08-2208:28 index.hu
nem-vonjak-vissza-bayer-zsolt-kitunteteset

Nem tervezik, hogy a tiltakozások hatására visszavonják Bayer Zsolt kitüntetését, írta a Miniszterelnökség az RTL Híradó kérdésére. Azt is hozzátették, hogy a kitüntetéshez nem jár pénz.

2016-08-2121:22 index.hu
meg-ket-lovagkeresztet-visszakap-ader-janos-bayer-kituntetese-miatt

Tóth Bálint matematikus professzor és Rózsa Péter újságíró is visszaküldi Áder Jánosnak a lovagkeresztjét azután, hogy a gyűlölködő blogbejegyzéseiről ismert és ezekért meg is büntetett Bayer Zsolt újságírót pénteken kitüntették ugyanezzel az állami elismeréssel.

2016-08-2111:42 index.hu

Facebookon jelentette be Kenyeres István biotudós, vállalkozó, hogy Bayer Zsolt kitüntetése miatt visszadja az Érdemkeresztet.

2016-08-2012:35 index.hu
Több hír

Legolvasottabb hírek: