+0 új cikk
Vissza a hírekhez

A kormány nemsokára talán elfogadja a Digitális Oktatási Stratégiát, amely a nyáron készült el, de még nem publikálták a hivatalos és végleges verziót. A munkát Deutch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos koordinálta.

2016-09-1813:38 index.hu
bayer-lovagkeresztje-is-bizonyitja-hogy-eros-az-antiszemitizmus-magyarorszagon

Csütörtök hajnalban második alkalommal tartott antiszemitizmussal kapcsolatos találkozót az ENSZ. A rendezvényen felszólalt Samatha Power, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete is, aki a négyoldalnyi beszédéből másfelet kizárólag Magyarországnak szentelt ...több - írta a Nol.hu az USA követségének honlapjára felkerült szöveg alapján.

2016-09-0815:23 index.hu
orbant-biralta-az-ensz-emberi-jogi-fobiztosa

Az ENSZ emberi jogi főbiztosa Hágában egy megnyitó beszéden demagógnak nevezte az iszlámot bíráló, bevándorlásellenes politikusokat, így például a holland Szabadságpárt (PVV) vezetőjét, Geert Wilderst, aki győzelme esetén bezáratná az összes mecsetet ...több és lezáratná Hollandia határait a muszlim menedékkérők előtt.

2016-09-0611:16 index.hu

Magyarország és a magyar emberek megsértésének minősítette Szijjártó Péter az ENSZ emberi jogi főbiztosának hétfői kijelentését, miszerint néhány közép- és kelet-európai országban, köztük Magyarországon aggasztó kísérletek láthatók a hatalom ellenőrzésére ...több hivatott intézmények függetlenségének megtörésére, ami a demokratikus keretek szűküléséhez vezet a régióban.

2016-06-1318:58 index.hu
az-ensz-a-magyar-kormanyt-figyelmeztette

Az ENSZ szakértői csoportjának elnök-jelentéstevője szerint a magyar kormánynak fel kell hagynia azzal, hogy a nemi alapú megkülönböztetést "konzervatív családi értékekre épülő" ideológiával palástolja - közölte az MTI. Frances Raday, a nők jogait és ...több a nemek közötti egyenlőség helyzetét értékelő csoport vezetője pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: a nőkkel szembeni diszkriminációt és a nők szerepének megerősítését önálló problémakörként kell kezelni.

2016-05-2714:34 index.hu

A tavaly Párizsban megkötött klímavédelmi egyezményt ma 171 ország képviselője írta alá az ENSZ New York-i székházában,  köztük több mint hatvan állam-, és kormányfő. A rendkívül izgalmas ceremónián Francois Hollande francia államfő után ábécé-sorrendben ...több következtek az aláírók, sajnos országok szerint, nem pedig az aláírók neve szerint, amiben Ádernek pedig nagy előnye lett volna.

2016-04-2217:35 index.hu

Gimnazisták, valamint az ELTE és a Gábor Dénes Főiskola hallgatói olvasnak fel putyinista propagandát a Hősök terén egy múlt héten feltöltött YouTube-videón. A felvétel egy európai kampány része, amelyben a fiatalok az ENSZ-vezetők segítségét kérik az ...több Egyesült Államok és Obama elnök ellen.

2016-02-1717:49 index.hu

Legolvasottabb hírek: