+0 új cikk
Vissza a hírekhez
a-magyarokat-semmi-mas-nem-erdekli-csak-egy-baba

"Az új Bridget Jones-film öt perc alatt rombolta le az előítéleteimet. Ennyi kellett ugyanis ahhoz, hogy kiderüljön, mennyire viccesen oldották meg Hugh Grant távozását a sorozatból. És a Bridget Jones babát vár majdnem végig ilyen is maradt: ellenállhatatlanul ...több szórakoztató" - írta a filmről kritikusunk, és úgy tűnik, az egész ország osztja a véleményét:. 

2016-09-1917:27 index.hu
hova-tunt-bridget-jones

Szegény Renée Zellweger biztos nem olyan visszatérésre vágyott, amilyen 2014 őszén jutott neki. Akkor már évek óta nem forgatott, nyilvános eseményen is ritkán jelent meg. Októberben azonban, talán a téma fontossága miatt, úgy döntött, hogy részt vesz ...több az Elle magazin Women in Hollywood díjátadóján. Azon az esten, ahol azok előtt a nők előtt tisztelegtek, akik valami kiemelkedőt tudtak alkotni Hollywoodban, egy férfiak által uralt világban. Különösen szomorú, hogy éppen ezen az eseményen készültek azok a képek, amik miatt a világsajtó ráugrott Zellwegerre.

2016-09-1711:17 index.hu
meg-mindig-van-amit-nem-tud-a-bridget-jones-filmekrol

Világszerte szeptember 16-án – nálunk 15-én – mutatják be az új Bridget Jones-filmet, Bridget Jones babát vár címmel, kerek 12 évvel a legutolsó, Mindjárt megőrülök után.

2016-09-1515:38 velvet.hu
bridget-feneke-mar-nem-tema

Az új filmnek, ami a Bridget Jones babát vár címet kapta, semmi köze Helen Fielding harmadik Bridget Jones-regényéhez. Az első két film is elég lazán kezelte az eredeti történeteket, de a harmadik rész már teljesen elszakadt tőle. Talán túl sötétnek találták ...több Fielding utolsó Bridget-könyvét egy vígjátékhoz. Ebben ugyanis meghalt Mark Darcy, Bridget pedig egyedül neveli két közös gyereküket. De az is lehet, hogy a készítők úgy gondolták, Mark Darcy (illetve az őt játszó Colin Firth) nélkül egyszerűen nem létezik Bridget Jones-film, ezért került a kukába az eredeti regény.

2016-09-1416:19 index.hu
huha-osszehasonlitottuk-a-3-bridget-jones-film-premierfotoit

Ezen a héten folyton jöttek a hírek arról, hogy zajlanak a legújabb Bridget Jones-film díszbemutatói. Ez már csak azért is figyelemre méltó eseménysorozat, mert a főszereplő Renée Zellwegernek ez az első nagy, rendes hollywoodi filmje eltűnése és nyugtalanító ...több átváltozással megspékelt visszatérése óta. 2010 és 2016 között nem is szerepelt mozifilmben.

2016-09-1121:00 velvet.hu
onnek-hianyoztak-a-bridget-jones-szereploi

Nekünk igen. Londonban már bemutatták az új filmet, nekünk sem kell már sokat várni.

2016-09-0613:39 velvet.hu
tiz-film-amit-osszel-latni-kell

Lehet, hogy a Sully (a magyar címet nem vagyok hajlandó még egyszer leírni) nem lesz kiemelkedő remekmű, de arra, hogy ne legyen jó film, szinte semmi esély. Adott egy kiváló rendező, Clint Eastwood, aki bőven 80 felett is több mint vállalható filmeket ...több készít. Egy filmsztár, Tom Hanks, akinek elhiszünk bármit, és egy szuper sztori. A mai napig mindenki emlékszik arra, amikor 2009-ben Chesley Sullenberger kapitány letett egy utasszállítót a Hudson folyóra, miután a gép mindkét hajtóműve leállt.155 ember életét mentette meg, hősként ünnepelték, a folyón landoló gép képei bejárták a világot. Azt már kevesebben tudják, hogy a repülésügyi vizsgálat több szakmai hibát talált, a kapitány pedig nyugdíjba kényszerült. A Sully erről is szól, így simán több lehet, mint egy repülős hőstörténet.

2016-09-0316:58 index.hu
szivesen-bekenhagynank-renee-zellwegert-de-erre-mit-mondjunk

A színésznő nem szereti, ha arcával foglalkoznak, de legújabb fotói mellett nem mehetünk el szó nélkül.

2016-08-3113:05 velvet.hu
hugh-grant-mar-fel-sem-ismeri-renee-zellwegert

Az 55 éves színész a Bravo TV Watch What Happens Live című műsorában sült fel, méghozzá elég alaposan. Egy játék keretében hat leghíresebb filmbéli partneréről mutattak neki félbevágott képeket, neki pedig az volt a feladata, hogy felismerje őket. A gondok ...több Renée Zellweger fotójánál kezdődtek, gőze sem volt róla, hogy kicsoda lehet.

2016-08-1218:33 velvet.hu
melyik-filmes-ruhat-venne-fel-akar-most-is

Emlékeznek még a kilencvenes évekre, és a Rachel-frizurára? Bár egy jó hajvágástól senkiből nem lett Jennifer Aniston, azért nem is ártott senkinek. Most viszont öt olyan ruhadarabot mutatunk, amiknél már nem olyan egyértelmű a helyzet. Van közülük, ami ...több tényleg divatba jött, és akad, amit mindig is csak a legelszántabbak hordtak. Döntse el, melyik vállalható akár még ma is, és melyik, ami annak idején is csak a vásznon mutatott jól!

2016-07-1614:53 velvet.hu

Újabb, ezúttal sokkal részletesebb előzetes érkezett a Bridget Jones sorozat harmadik részéhez, amiben Jones kisasszony a negyvenes éveiben jár, és éppen terhes. Csak azt nem tudja, ki az apa. Darcy-val már rég szakított, de azért néha találkoznak, csak ...több sajnos nem csak vele, hanem Patrick Dempsey-vel is.

2016-06-2910:01 index.hu
vegre-itt-a-bridget-jones-hivatalos-trailere

Nem várt terhességgel és az apa körüli problémákkal tér vissza Bridget Jones, akinek személyisége - legalábbis az előzetes szerint - mit sem változott az évek múlásával.

2016-06-2908:16 velvet.hu
renee-zellweger-rosszul-lettem-a-sajat-hangomtol

A Vouge magazin készített interjút az Oscar-díjas színésznővel, aki hamarosan ismét Bridget Jonesként lesz látható a mozikban. Kétségtelenül ez az egyik legjobban várt visszatérés. Nem csak a megformált fiktív karakter, hanem az őt alakító Renee Zellweger ...több szempontjából is. Egy 2010-es szerepe után 6 évig nem szerepelt semmilyen filmben. Ennek is megvolt az oka.

2016-06-1020:23 velvet.hu
bridget-jones-darcy-cleaver-es-a-tobbiek-akkor-es-most

Az első részt 15 éve mutatták be, szeptemberben jön a harmadik. A szereplők is változtak egy keveset.

2016-04-1615:53 velvet.hu
bridget-jones-fel-arcat-egy-gigabugyi-rejti-a-plakaton

Az előzetes után nem sokkal megjelent az új Bridget Jones-film nemzetközi plakátja is, aminek koncepciója, hogy a főszereplő fejét, vagyis annak egy jelentős részét a legalább annyira ikonikus, gigantikus nagyibugyi mögé rejtették.

2016-04-0607:38 velvet.hu

A Daily Mail szerint a színésznő pénteken vegyült el a nép között a londoni metróban, de felbukkanásával csak mérsékelt feltűnést keltett, mivel alig emlékeztetett önmagára.

2016-02-2812:10 velvet.hu
vegre-egy-csoportkep-az-uj-bridget-jones-uj-szereplogardajarol

Kerek négy hónap, és bemutatják a legújabb Bridget Jones-filmet, ami valahol a második könyv (film) sztorija és az új, harmadik könyv sztorija között helyezkedik el.

2015-12-2120:28 velvet.hu

Legolvasottabb hírek: