+0 új cikk
Vissza a hírekhez
hova-menjunk-vasarnap-bruncholni-hat-a-szinhazba

Nálunk még mindig nem nagyon épült be a köztudatba a vasárnapi brunch, azaz az elnyújtott, ebédbe torkolló reggelizgetés. (A Tanti például próbálkozik a műfajjal, de persze mások is.) Így az embernek nincs is túl sok ötlete, ha későn kell, és főzés helyett ...több inkább kényelmesen eszegetne egy kicsit. Az meg végképp nem jut senkinek eszébe, hogy egy színházban bruncholjon. Pedig most már ezt is lehet! Egészen elképesztően jó hangulatú volt a Katona József Színház első vasárnapi élőzenés brunch-a, sosem próbáltam még zenére reggelizni, de kifejezetten remek volt az élmény, a Katona büféje, a Kantin pedig eleve egy nagyon jó tér ehhez. 

2016-09-1812:45 index.hu
ha-az-on-kedvenc-bufeje-a-gubacsi-uton-van-keressen-masikat

Teljesen leégett hétfőn reggel egy büfé a Gubacsi út és a Kén utca sarkán, írja a Katasztrófavédelem. A lángokat a főváros hivatalos tűzoltói oltották el. A tűzben egy ember könnyebb égési sérüléseket szenvedett, de őt a mentők a helyszínen ellátták.

2016-08-0110:01 velvet.hu
az-olajban-tocsogas-hodit-most-budapesten

Kipróbáltunk egy csomó új helyet, a Stégben és a Halkakasban halakat kóstoltunk, a Gömbiben pingponglabdákat, a Fritúban lángost.

2016-06-0515:29 index.hu
europa-elvonalaba-kerultek-a-budapesti-bufek

Egy brit turisztikai lap olvasói szavazatai alapján rangsorolta a világ legjobb tizenöt helyét, a street food, azaz az utcai büfék tekintetében.

2016-04-2009:00 www.borsonline.hu

Legolvasottabb hírek: