+0 új cikk
Vissza a hírekhez
na-ki-volt-az-emmy-dijkioszto-legjobb-noje

Vasárnap este tartották a 68. Emmy-gálát, A legérdekesebb és legfurcsább történéseket már végigvettük, ahogy a Trónok harca sikereit is (az idei 3 díjjal együtt már a 38-nál tart a sorozat), most a legszebb nők ideje érkezett el, szavazza meg, hogy ki ...több nyerte ezt a kategóriát. Nyolc nő, egy kérdés. De csak a végén. 

2016-09-1915:30 velvet.hu
elloptak-az-emmyn-a-sherlock-egyik-szereplojenek-taskajat

Amanda Abbington, a Sherlock színésznője Twitterre írta ki, hogy amíg felment a stábbal a gálán a színpadra, hogy átvegyék a szobrot, valaki ellopta a táskáját a szék alól. 

2016-09-1915:23 velvet.hu
elo-adasban-vallott-szerelmet-73-eves-baratnojenek-a-legjobb-szineszno

Eddig sem volt titok, hogy Sarah Paulson, az American Horror Story és most már az American Crime Story sztárja mennyire imádja a nála 32 évvel idősebb barátnőjét, Holland Taylort, aki meg a Két pasi meg egy kicsi című vígjátéksorozatból lehet ismerős.

2016-09-1910:50 velvet.hu
emilia-clarke-bombaformaban-elvezte-hogy-rekorder-lett-a-tronok-harca

A 2016-os Emmy gála 3 díjat hozott az HBO sorozatának, ezzel George R.R. Martin regényeiből készült adaptáció lett a legtöbbet díjazott műsor.

2016-09-1909:45 velvet.hu
gifekben-mutatjuk-meg-a-teves-sztarparadet

Magyar idő szerint hajnal 2 és 5 óra között átadták az Emmy-díjakat, az amerikai tévés szakma legrangosabb elismeréseit. A nyertesekről és a Trónok Harca rekordjáról már egy másik cikkünkben beszámoltunk. Most néhány videó és gif segítségével megmutatjuk ...több a gála legemlékezetesebb pillanatait, illetve a legjobb produkciót, ami sajnos kimaradt belőle.

2016-09-1907:42 index.hu
emilia-clarke-ra-kicsit-ramozdult-matt-leblanc

A 2016-os Emmy gálán rommá nyerte magát az HBO fantasy sorozata, de a papírforma szerint érkező díjak mellett azért akadtak érdekességek is. Hamarosan mi is jövünk egy részletesebb beszámolóval, de addig is itt egy vörös szőnyeges páros interjú apró kis részlete.

2016-09-1907:44 velvet.hu
tevetortenelmet-irt-a-tronok-harca

Az idei gála előtt két nagy kérdés volt. Az első: vajon behúzza-e a Trónok harca azt a három szobrot, amivel abszolút rekordot dönt, és minden idők legtöbbet díjazott sorozata lesz? Ehhez, a sorozat érdemeit nem elvitatva csak annyit szeretnék halkan ...több hozzátenni, hogy azt a Drótot, amit a Trónok harcához hasonlóan az HBO gyártott 2002 és 2008 között, mindössze két írói díjra jelölték, de egyet sem kapott meg, miközben szinte nincs is olyan rajongói vagy kritikusi lista, amin a sorozat ne szerepelne minden idők tíz legjobb tévéműsora között.  A másik kérdés az volt, hogy sikerül-e az olyan alternatív kontentszolgáltatóknak, mint a Netflix vagy az Amazon letenniük a névjegyüket úgy, hogy arra tényleg mindenki felfigyeljen.  A streamingszolgáltatók és alternatív tartalomgyárosok előretörése a Netflixen kívül egyelőre nem számottevő, a kategóriákat a hagyományos tévéadók dominálják, közülük is a kábeltévék. Ez a számok nyelvére lefordítva annyit tesz, hogy az HBO 94, az FX 56, a Netflix 54, az ABC és a CBS 35-35, az AMC 26, a Showtime pedig 22 jelöléssel szerepel az összesített listán. 

2016-09-1905:02 index.hu
minden-idok-legtobbet-dijazott-sorozata-lehet-a-tronok-harca-eselylatolgatas-az-emmy-dijatado-elott

A tévés Oscarnak is hívott Emmy-díjakat az Amerikai Tévéakadémia adja át minden ősszel, két lépcsőben. Először az ún. kreatív díjakat, két este (nagyon sok van belőlük), jóval szerényebb körülmények között és nem országos tévén, puccos gálaműsorban, de ...több természetesen vörös szőnyeges bevonulással és a díjakhoz túl sok kapcsolódási pontot fel nem mutató celebvendégekkel, akik miatt hátha írnak is az eseményről. Mi írtunk is, mert fontos díjak ezek is, vendégszínésztől a varietéműsorokon át a reality-műfajokig sok kategória csak itt jelenik meg, mert a Nagy Gála már így is elviselhetetlenül hosszú. 

2016-09-1623:23 index.hu

Legolvasottabb hírek: