+0 új cikk
Vissza a hírekhez

Két éve vív gazdasági háborút Oroszország az Európai Unió ellen, és egyelőre nem úgy fest, hogy túlságosan megsínylené a 2014 augusztusában bevezetett élelmiszer-embargót. A harcban rögtön akadtak hűséges és élelmes segítői is, Kína például a közelmúltban ...több határozta el, hogy létrehozza a világ legnagyobb tehenészetét szűkölködő szomszédja ellátására. A 100 ezresre tervezett állatállomány kiszolgálását egy óriásfarmon végzik majd - derül ki az Agrárszektor cikkéből.

2016-09-1915:38 index.hu
farm-brigit-nem-zavarja-hogy-farm-gergo-a-paplan-alatt-maszatolt

Miután vasárnap véget ért a RTL Klubon futó Farm, a szereplőknek kedden a Blikk szerkesztőségébe kellett vendégségbe menniük és válaszolniuk a nézők kérdésére. Leginkább Farm Gergőt alázták, amiért sikerült az utolsó napon összejönnie Cintiával, miközben ...több egyébként egy másik játékossal, Brigivel járt. (Itt ezt még jobban megértheti, ha most elvesztette volna a fonalat.)

2016-06-0106:50 velvet.hu

Megvan, ki nyerte az RTL Klub Farm  című reality műsorának döntőjét, amit a cikkünk végén el is árulunk, úgyhogy aki nem akarja, hogy ez a fontos infó kiderüljön számára, az óvatosan kattintson. 

2016-05-3006:32 velvet.hu
ezt-csinalja-vv-aurelio-a-farmon-puceran-napozik

Azonnal megszabadult a civilizált városi életet jelképező ruhadaraboktól és úgy ahogy volt, kicsit büdösen, lefeküdt Cintia mellé, hogy napozzon egyet. A kamerába már nem csak olyanokat mondott, oppardon ordított, hogy 

2016-05-2420:14 velvet.hu
vv-aurelio-bekoltozott-a-farmra

Valamivel el kell adni az RTL gazdálkodós reality-jének végét is, ezért a bentmaradtakhoz beküldték A Való világból ismert Aureliót. Aki szeretné látni, ahogy a VV6 győztese

2016-05-2318:54 velvet.hu

Az RTL klub vidéki reality-je már nagyon az utolsókat rúgja. Az elején még alpáribb volt, az összes Való Világ összesen. Alig győztünk válogatni a durvábbnál durvább megszólalások közül. Most meg az van, hogy Gábor 6 percen át dalolászik. Van itt minden: ...több Babysisters, Hupikék törpikék, egyszerűen végtelen a repertoár.

2016-05-1318:59 velvet.hu

Fogadni mertünk volna, hogy Dia lesz az, akivel a biszexuális Cintia közelebbi kapcsolatba kerül majd a Farm című valóságshow-ban, de végül a háromgyerekes anyuka, Brigi vesztette el az önkontrollt.

2016-04-2611:08 velvet.hu
a-farm-jatekosa-szerint-miatta-haltak-meg-a-bajtarsai

Fehér Sándor esett ki a múlt héten a farm című műsorból, aki nyugalmazott tűzoltóként indult a játékban. A Blikknek elmondta, hogy 30 éves  szolgálata alatt kevés alkalommal tört meg lelkileg úgy, mint mikor bajtársai közvetlenül mellette haltak meg a ...több 2006-os műegyetemi tűzben. 

2016-04-1906:17 velvet.hu
rabszolgakent-dolgoztattak-egy-magyar-lanyt-izlandon

Napi 10-12 órát dolgoztattak minimális pénzért, szerződés nélkül egy húszéves magyar lányt egy izlandi farmon. Sidlovits Zsófia nem akart rendőrséghez fordulni, perelni sem szerette volna egykori munkaadóit, inkább úgy döntött, hogy egy izlandi lapnak ...több elmeséli történetét, és így próbál figyelmeztetni mindenkit, aki külföldön, azon belül is Izlandon szeretne dolgozni.

2016-04-1415:33 hvg.hu
borotvalkoztak-es-monokiniztek-a-farm-lanyok-18-videok

Olyan jó az idő Szlovéniában, hogy monokinire vetkőztek a farmerlányok, hogy enyhítsék a szex hiányát. Előtte Dia és Szinti is alaposan megborotválkozott.

2016-04-0811:30 www.borsonline.hu
igy-nez-ki-egy-gyuros-klub-elnokenek-a-teste

Farm Sanya és Farm Gergő meztelen izmai után a szihalmi testépítő, Gábor is megmutatta a felsőtestét az RTL Klub legújabb reality műsorában. A Farmon az új játékossal együtt már hárman is vannak, akik a gyúrás megszállottjai, úgyhogy Sanya, Gábor és Vivien ...több összeálltak, és közösen sportolnak a szabad ég alatt vagy a pajtában kialakított konditeremben. Farm Gábor szülőfalujában nem csak asztalosként tevékenykedik, hanem a gyúró klub elnöke is, ami nem tudjuk, mivel jár, de látványos felsőtesttel mindenképp. A testépítés mellett egyébként focizik is. 

2016-04-0807:29 velvet.hu
markoloval-kellett-elvinni-a-floridaban-kilott-aligatorszornyet-foto

A jószágot tizedelgette, az indoklás szerint ezért lőttek ki egy 4,5 méteres aligátort egy floridai farmon. Az óriási hüllő egy hivatásos vadász, Lee Lightsey portáján garázdálkodott.

2016-04-0611:07 hvg.hu
hullareszegre-ittak-magukat-a-farmerek

Az RTL gazdálkodós reality-nek eladott vidéki Való Világja most megmutatta, hogy milyen is az úgynevezett mértékletes alkoholfogyasztás. Az eddigi tapasztalatok szerint csak a párbajok után bulizhatnak a farmerek, de akkor aztán rendesen adnak az érzésnek, ...több és bepótolják az egész heti nélkülözést. A modell Laura kiesése után se volt ez másként. Ne is szépítsük: bebasztak, mint az atom. 

2016-04-0517:22 velvet.hu
ki-a-farm-legjobb-pasija

Az exfaktoros Molnár Attila 2013-ban még sokak számára szimpatikusnak is tűnhetett a zenei tehetségkutató műsorban, azóta viszont megismerhettük a másik oldalát is. Az őrült tekintetű rockernek nem erőssége a nők iránti tisztelet, de akinek valamiért ...több az imponál, hogy kutyának hívják, minden bizonnyal őt kedveli a legjobban a férfiak közül. 

2016-04-0410:19 velvet.hu
drama-varja-laurat-miutan-kiesett-a-farmbol

Laura esett ki a Farmból, a mai Blikk pedig már azt találgatja, mi lesz ezután. A lány már a múlt héten is agonizált egy sort azon, hogy feladja-e a játékot, de az élet megoldotta helyette a kérdést. A java azonban csak most jön, mert az újság szerint ...több nem csak a csökkenő kaja- és piaadag miatt viselte rosszul a gazdálkodást, hanem azért is, mert hiányzott neki Dani, a játék első kiesője, akit nagyon megkedvelt és gyengéd érzelmek is kialakultak. 

2016-04-0406:43 velvet.hu
kie-a-legszebb-cici-a-farmon-szavazzon

Bármennyire is hideg a kútból felhúzott víz, akárhány órát is kell a tűzhely fölött a melegítéssel tölteni, fürdeni bizony még az RTL Klub Farmján is kell.

2016-04-0312:00 www.borsonline.hu
farm-attilatol-viszket-az-ember-tenyere

Nem láthatunk mindent, ami ebben a csodás tanyarealityben zajlik, de nekem nem először tűnik úgy, hogy a hetifőni, Attila csak a magas lóról dirigál a többieknek, folyamatosan kajamegvonással fenyegetőzik. A magas ló jelen esetben például a bundás hinta, ...több így aztán könnyű, apukám. 

2016-04-0220:41 velvet.hu
nincs-annyi-18-as-karika-amennyit-a-farmra-kene-tenni

Nemrég indult az RTL új reality-je, a Farm, ami most elvileg egy más formátum, mint a Való világ, hisz a játékosoknak ebben gazdálkodniuk kell, a két valóságshow viszont gyakorlatilag szinte ugyanolyan, a különbség csak a díszlet. Míg a Való világban ...több a Nagytétényi út mellett álló épületben fekszenek naphosszat a játékosok, itt egy szlovéniai farmon teszik ugyanazt. Csak itt két fekvés között néha lapátoltatnak velük egy kis trágyát.

2016-04-0107:55 velvet.hu

Egy ideje már tűkön ülve vártuk, hogy a Farm szerkesztői Dániel Gergő testét is megmutassák az RTL Klub honlapján, imáink pedig végre meghallgattattak: olyan öt perces videót kaptak a reality nézői, hogy azt egy ideig biztosan nem felejtik el. A kutyája ...több és a gyerekszeretete miatt magas faktorszámmal rendelkező kaszkadőr valami miatt a fürdő helyett inkább az udvart választotta a tisztálkodás helyszínéül, és bár sötét volt, a lényeget azért tökéletesen lehetett látni.

2016-04-0111:01 velvet.hu
a-farm-revbe-ert-elkezdtek-benne-gazdalkodni

Az RTL beváltotta amit ígért, új reality-jük, a Farm, ami gyakorlatilag egy új Való világnak indult, végül mégis csak egy gazdálkodós valóságshow lett, és a játékosok elkezdtek üvöltve káromkodás helyett gazdálkodni.

2016-04-0119:02 velvet.hu
Több hír

Legolvasottabb hírek: