+0 új cikk
Vissza a hírekhez

26 millió, valószínűleg az Iszlám Állam felé tartó amfetamintablettát foglaltak le görög és amerikai nyomozók az Athén melletti Pireusz kikötőjében, írja az MTI görög sajtóértesülésekre hivatkozva.

2016-06-0311:54 index.hu

Görögország: Sártengerré változtatta a zuhogó eső az idomeni menekülttábort, ahol több mint 12 ezren várnak arra, hogy Macedónia beengedje őket. A rögtönzött sátrak sem védenek, sokan teljesen átáztak, ráadásul csak öt fok van. Ennek ellenére a várakozók ...több nem akar beköltözni a határtól néhány kilométerre lévő menekülttáborba, mert abban reménykednek, hogy Macedónia továbbengedi őket Nyugat-Európa felé. (MTI)

2016-03-0410:15 index.hu
bolgar-kutakon-aruljak-az-iszlam-allam-olajat

Az Iszlám Állam dzsihadista szervezet által előállított benzint és dízelüzemanyagot árulnak bolgár benzinkutak - közölte a Trud nevű bolgár lap egy megbízható vámszolgálati forrásra hivatkozva. A szervezett bűnözés elleni és a nemzetbiztonsági szolgálatok ...több munkatársai nagyszabású ellenőrző akciókat hajtanak végre Szófiában és 15 megyében. Több mint 50 kereskedelmi létesítmény keveredett gyanúba, írja az MTI.

2016-03-0109:19 index.hu
tucatnyi-fegyver-es-huszezer-loszer-volt-a-fiataloknal-14

Rengeteg fegyvert találtak a görög hatóságok két brit férfinál, akiket a török határ közelében fogtak el szombat éjjel.

2016-02-1410:04 www.origo.hu

Nem ellenőrizték megfelelően Görögországban azt a két útlevelet, amelyet a novemberi párizsi terrortámadások egyik helyszínén, a Stade de France stadionnál találtak. Az útlevelekkel magukat szíriai menedékkérőnek valló emberek léptek be Görögországba ...több Törökország felől még októberben, és az okmányokat gyanúsként tartották nyilván az úgynevezett schengeni adatbázisban, tulajdonosaik azonban a görög hatóságok mulasztása miatt zavartalanul utazhattak tovább – írta a Der Spiegel.

2015-12-2322:10 hvg.hu

Legolvasottabb hírek: