+0 új cikk
Vissza a hírekhez
amy-adams-valami-szornyuseget-csinalt-az-exevel

Nem tudjuk, mit követett el az Éjszakai ragadozók főszereplője az exférje ellen, de a félőrült Jake Gyllenhaalt elnézve úgy tűnik, baromira felhúzta vele.

2016-09-1913:47 index.hu
jake-gyllenhaal-kutyat-es-bajuszt-setaltatott-new-yorkban

Nem mondanánk, hogy rajongunk ezért az arcszőrzetért, de látványos, az biztos.

2016-07-2718:37 velvet.hu

Pontosabban a rangos színházi díjátadó reklámszünetében, amit így csak a jelenlévők láthattak. Szerencsére az esetről videófelvétel is készült, így a samponreklámot végigkövető néző sem maradhatott ki  a nem mindennapi előadásból, amelyet Jake Gyllenhaal-nak ...több és a korábban nálunk is vetített (mostanában a Viasat3-on ismételt) Will és Grace című sorozatból ismert Sean Hayes-nek köszönhetünk.  

2016-06-1312:38 velvet.hu
megint-berangattak-egy-videojatek-filmre-jake-gyllenhaalt

„A New Yorkot kiirtó vírus utáni nyomozás tele van ugyan csavarokkal, és a baljós intróból megismert, konteóval vegyített társadalomkritikát is szépen beleszőtték a sztori minden mozzanatába, de túl hamar eljön egy pillanat, amikor egyforma küldetésről ...több küldetésre ugrálva egyszer csak vége lesz” - ezt írta a kollégánk márciusban a Tom Clancy's The Division című videojátékról, és most már filózhatunk azon, hogy a film milyen lesz, ugyanis készül, méghozzá Jake Gyllenhaallal a főszerepben.

2016-06-0309:46 index.hu
jake-gyllenhaal-borongos-bosszukrimit-forgat

Sonny, a rejtélyes, visszahúzódó, kábítószerfüggő fiú tizennyolc éves kora óta börtönben ül, mert beismert két gyilkosságot, amelyeket nem ő követett el. Nem ingyen tette. Cserébe megkapja az egyetlen dolgot, amire szüksége van: heroint. Mivel ügye a ...több korrupt hatalmi rendszer minden szereplőjét érinti, a rendőrségnek és az alvilágnak egyaránt az a célja, hogy folyamatosan bódult állapotban és rácsok mögött tartsák. És Sonnynak ez meg is felel, eszében sincs változtatni a helyzeten. A rabtársai egyfajta gyóntatóként tekintenek a különös, vonzó fiúra, s gyakran öntik ki neki a lelküket. Így esik, hogy egy napon Sonny megdöbbentő dolgot tud meg az egyik rabtársától: rendőr édesapja, akiről ő úgy tudta, önkezével vetett véget az életének, valójában gyilkosság áldozata lett. Sonny világa alapjaiban megrendül. Megszökik a szigorúan őrzött börtönből, és megkezdi vadászatát azok után, akik vétettek ellene.

2016-05-2710:20 index.hu
dicaprio-utan-jake-gyllenhaal-oscarjat-koveteljuk-4

Jake Gyllenhaal sokadik karriercsúcs alakítását nyújtja a Demolitionben, ami témája ellenére nem szirupos vagy közhelyes, hanem sokkal inkább a Harcosok klubja fekete humorát idézõen vicces és sötét. Persze Oscart nem kap érte, mert nincs elcsúfítva, ...több megöregítve vagy csontra fogyva, pedig ez a kissé bekattant, de nagyon szerethetõ karakter újabb indok arra, hogy a népakarat DiCaprióhoz hasonlóan végre neki is kiköveteljen egy szobrot.

2016-02-1219:50 www.origo.hu
az-ev-legjobb-szineszi-alakitasai

Brutálkemény akcióhõsnõk, élõ legendák, a tanár, akitõl évtizedek múlva is rémálmaid vannak, a transzszexuális prosti, aki lyukat beszél a hasadba, a bevándorló, akit még Magyarország is befogadna és Kristen Stewart, amikor nem csak a száját biggyeszti ...több – ezek voltak az év legemlékezetesebb filmes karakterei, megformálóik pedig 2015 legjobb színészei. 

2015-12-1215:08 www.origo.hu

Legolvasottabb hírek: