+0 új cikk
Vissza a hírekhez
lazart-megerintette-mar-az-eletveszely-szele-de-most-szazezerrel-kampanyol

Miután a miniszterelnök kampányt hirdetett, a Fidesz, a kormány, de még az ellenzék politikusai is haptákba vágták magukat, és megállás nélkül kampányolnak. Úgy képzelem, hogy már a négy-öt hónapos magzatokhoz is eljut, hogy kampány van, sőt, talán az ...több embernél fejletlenebb, de központi idegrendszerrel rendelkező élőlények is érzékelnek valamit belőle.

2016-09-1908:38 index.hu
a-menekultellenes-kampany-nem-is-a-migransokra-a-legveszelyesebb

A népszavazási kampány hatásairól a legkülönbözőbb vélemények jelentek már meg, amelyek ismertetésével nem is fárasztanánk az olvasót. A politikában szokatlan módon mi ugyanis véletlenül tényekbe botlottunk bele elméletek helyett.

2016-09-1817:37 index.hu
roma-polgarmesterek-elutasitjak-a-kormany-gyuloletkelteset

Az október 2-i népszavazás kampányát új szintre emelték a lakossági fórumok, ahol már olyanokat számolgatnak, hogy hány menekültnek álcázott terroristát költöztetnek Mezőtúrra, vagy, hogy mekkora veszélyt jelentenek a Facebookon jelölgető migránsok a ...több Balatonban bikiniben fürdőző lányainkra, asszonyainkra. Kövér László jászberényi fórumán újabb bugyrába szálltunk alá ennek a gyűlöletkampánynak: a helyi polgármester a cigányokat ijesztgette azzal, hogy a migránsok miatt nem kapnak majd segélyt, arra kérte a romákat, győzzék meg egymást, hogy a migránsok eljövetele nekik kevesebb segélyt jelent.

2016-09-1617:29 index.hu
a-fidesz-brusszelre-haragszik-nem-a-migransokra

A kremlinológus gömböm azt mutatta, hogy Selmeczi Gabriella büntetésben van a Fidesznél. Mert mi más lehet az oka annak, hogy az Országos Népjóléti Bizottság elnökének egy olyan városba kell jönnie kvótakampányolni, Budapesttől két órányira, ahol a Fidesz ...több egy ideje csak vereséget könyvelhet el: a város polgármestere éppúgy jobbikos, mint a térség parlamenti képviselője, aki az időközi választáson szerezte meg a korábban fideszes mandátumot.

2016-09-1521:08 index.hu
nyugtalanito-levelet-kaptak-orban-viktortol-a-kulfoldi-magyarok

Népszavazásra buzdító levelet vitt a postás a külföldön élő magyaroknak. Olvasóink Európa legkülönbözőbb részeiből jelezték, hogy a napokban készhez kapták Orbán Viktor apokaliptikus vízióktól terhes levelét.

2016-09-0910:47 index.hu
volt-egy-fesztival-iden-nyaron-ahol-nem-volt-tomeg

2013-ban volt először S.U.N. fesztivál Csobánkapusztán, ott voltunk. 2014-ben az Index díjnyertes fotókat készített itt, de úgy néz ki, a támogató- és reklámmentes rendezvényre idén elfelejtett elmenni a közönség. A szervező Mély Mosoly Alapítvány most ...több egy sajtóközleményt adott ki, amiben arról számolnak be, hogy hárommilliós tartozásukat nem tudják kifizetni, ezért segítséget kérnek.

2016-09-0819:29 velvet.hu

Keressük azokat a településeket, ahol egyáltalán nincsenek Tudta?-plakátok. Ha tud ilyenről, írja meg nekünk erre a címre, mi pedig beszámolunk arról, az ott lakók mit gondolnak a migránsokról, a népszavazásról, és hogy maradhattak ki az egészből.

2016-09-0514:27 index.hu

Donald Trump teljesen új hangot ütött meg legutóbbi, detroiti kampánybeszédében, amelyet egy afroamerikai keresztény gyülekezet templomában tartott - írja a Politico. A republikánus jelölt eddig egyáltalán nem jeleskedett a fekete szavazók megszólításában, ...több most azonban a szokásos botrányos kijelentések helyett "egy új polgárjogi mozgalmat" sürgetett, és Abraham Lincoln örökségének folytatójaként állította be magát a hallgatóság előtt. 

2016-09-0417:07 index.hu
az-amnesty-international-is-beszall-a-nepszavazasi-kampanyba

Infókampányt indít az Amnesty International az október 2-i népszavazás előtt. A  #tudjmegtöbbet címmel indított kampány célja, hogy a választópolgárok megismerhessék a népszavazással és a menekültekkel, menedékkérőkkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

2016-09-0207:31 index.hu
uj-szakaszba-lepett-a-kvotakampany-uj-plakatok-jonnek

Új szakaszba lép a kormány népszavazási kampánya, a hirdetések központi üzenete az lesz, hogy "Ne kockáztassuk Magyarország jövőjét, szavazzunk nemmel!" - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

2016-08-3111:56 index.hu
orban-vagyonosodasat-firtattak-az-ellenzekiek-ezert-rajuk-kuldtek-a-rendoroket

Orbán Viktor vagyoni helyzetét firtatták kedden Nyíregyházán az Együtt politikusai, köztük a párt elnöke, Szigetvári Viktor és Lövei Csaba önkormányzati képviselő, amikor rendőrök jelentek meg, majd igazoltatták a képviselőt. "Azt kifogásolták, hogy bár ...több kampányidőszak van, - így nem kellett bejelenteni a rendezvényt - ,de ez a transzparens nincs összhangban az október 2-i népszavazás tárgyával, ezért kaptak bejelentést. Engem mint rendezőt igazoltattak, közölték, hogy erről intézkedésről jelentés készül és majd értesítenek lesz e eljárás" - mesélte az Indexnek Lövei.

2016-08-3111:16 index.hu

Nagyon szegények a magyar ellenzéki pártok, vagy nagyon nem akarnak költeni az október 2-án tartott betelepítési kvóta elleni népszavazás kampányára. A Hvg.hu megkérdezett mindenkit az ellenzéki oldalon, íme az eredmények: 

2016-08-2913:44 index.hu

A Kreatív.hu egy publicisztikájához összeszámolta, mennyiszer láthattuk eddig a "Tudta?"-reklámokat.   

2016-08-1914:48 index.hu

Részletes orvosi jelentést követelt Hillary Clinton kampányfőnöke Donald Trumpról. Joel Benenson ezzel vágott vissza a republikánus elnökjelöltnek, akinek szóvivője egy nappal korábban diszfáziát "állapított meg" Clintonnál.

2016-08-1907:17 index.hu
michael-moore-szerint-trump-soha-nem-is-akart-elnok-lenni

Michael Moore filmrendező azt állítja: az amerikai republikánus pártiak elnökjelöltje, Donald Trump soha nem is akart elnök lenni. Most is azon van, hogy kiszálljon az elnökválasztási küzdelemből.

2016-08-1806:20 index.hu

Újabb részletek derültek ki Paul Manafortról, Donald Trump kampánytanácsadójáról. Amerikai lapok szerint Manafort segített a később megbuktatott  Viktor Janukovics elnöknek abban, hogy titokban legalább 2,2 millió dollárt utaljon át két washingtoni lobbicégnek ...több az Egyesült Államok politikájának befolyásolására.

2016-08-1806:10 index.hu

A kormány csak az olimpia végét várja, hogy aztán teljes fordulatszámra kapcsoljon a népszavazásról, írja a Nol.hu. 

2016-08-1621:08 index.hu

Tudta, hogy az eddig az út mellett lévő „Tudta” kezdetű plakátok, és az olimpiai kapcsolások között vetített bejátszások csak arról tájékoztattak, hogy október 2-án népszavazás lesz? Pedig valójában csak szombat óta lehetne kampányüzeneteket megfogalmazni ...több és kampányeszközöket használni az álláspontok melle, mondta el Patyi András , a Nemzeti Választási Bizottság elnöke vasárnap az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában.

2016-08-1408:26 index.hu

Új videóval folytatódik a civil kampány a szabálysértések hazai szabályozásának aránytalan, abszurd elemei és a szabályok gyakran diszkriminatív alkalmazása ellen. A Magyar Helsinki Bizottság, a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda, a Roma Sajtóközpont, ...több a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesülete, a Társaság a Szabadságjogokért és az Utcajogász összefogott a szabálysértési szabályozás és a gyakorlat megváltoztatásáért, mert az szerintük nem hatékony, értelmetlen, megtorló és pazarló.

2016-07-0506:00 index.hu
trump-kulfoldi-politikusoknal-kuncsorog

Angol, osztrák, izlandi, dán, finn és ausztrál parlamenti képviselők kaptak levelet Donald Trump kampánycsapatától, amelyben arra kérik őket, hogy támogassák pénzadománnyal Trump kampányát - írja a The Hill. A megkeresés azért érdekes, mert az amerikai ...több törvények tiltják, hogy amerikai elnökjelöltek külföldiektől fogadjanak el adományt.

2016-06-2921:50 index.hu
Több hír

Legolvasottabb hírek: