+0 új cikk
Vissza a hírekhez
furcsa-egy-hely-lett-budapest-uj-steampunk-kocsmaja

Még sosem voltam olyan kocsmában/étteremben/bárban/akármiben, aminek a Krak'n Townt nevezni lehet, amiben volt háttértörténet. Nem úgy, hogy kinek a helye, mikor épült, kit késeltek meg egyszer a sarokban, vagy mit nem szabad rendelni, hanem úgy, hogy ...több konkrétan mintha egy fura szabadulószobába vagy mozgásszínházba tévednénk, a felszolgáló személyzetnek és a vezetőségnek van egy háttértörténete, sőt, az egész helyen folyamatosan zajlik egy sztori, ráadásul úgy kell tenni, mintha 2316-ban lennénk egy világégés után, amikor a technológia visszafejlődött, és a maximum, amit ki tudott termelni a világ, az a gőzgép. Ez a Krak'n Town, Magyarország nem első, de egészen biztosan legnagyobb részletgazdagsággal kidolgozott steampunk kocsmája.

2016-09-1920:31 index.hu
ismet-fozdefeszt-van-a-varosligetben

Ismét készpénzmentes a Főzdefeszt: paypassos kártyával vagy fesztiválkártyával lehet majd fizetni a fesztiválon. A letéti díj 500 forint, ezt a végén visszaadják, de azt a 2% levonást nem, amivel a kártyás feltöltés miatt sújtják a sörözőket. Borravaló ...több adásra is lesz lehetőség, ha olyan rendszerben, mint a Szigeten, akkor vigyázzunk: a 0% eléggé el van rejtve a választható opciók között. 

2016-09-0916:50 index.hu
a-kraft-sor-az-uj-kezmuves-sor

A Monyo Brewing Co., a Mad Scientist, a Horizont Sörök és a HopTop Brewery összefogásával idén megalakult a Főzdepark, ami Magyarországon egyedülálló módon egy ipari parkon belül található négy kisüzemi kraft sörfőzde társulása, áll a főzdék közleményében.

2016-08-1215:08 index.hu

Legolvasottabb hírek: