+0 új cikk
Vissza a hírekhez
beyonce-melle-senki-nem-tudott-felnoni-ilyen-volt-a-2016-os-mtv-video-music-awards-gala

Az MTV Video Music Awards (VMA) soha nem arról szólt, hogy ki kapja a konkrét díjakat, de még így is meglepő volt, hogy mikor magyar idő szerint reggel hatkor véget ért a háromórás átadóünnepség, akkor nem derült ki, hogy ki kapta a legjobb popvideó, ...több legjobb rockvideó és a legjobb elektronikus videó díját. Ha eddig nem lett volna világos, hogy ez itt valójában mellékes, akkor ebből mindenki számára egyértelmű lett.  Maga a show sokkal visszafogottabb volt a tavalyihoz képest, amikor Miley Cyrus volt a műsorvezető.  Idén szűken mérték a hajmeresztő vagy polgárpukkasztó pillanatokat.

2016-08-2909:10 index.hu

Az MTV VMA minden évben a legfurcsább, legbotrányosabb zenei díjátadó, de idén valahogy nem akart senki kitűnni a tömegből. Helyette csak kínos csókjelenetek jutottak.

2016-08-2909:12 index.hu
jimmy-fallon-lesz-a-golden-globe-hazigazdaja

Jimmy Fallon lesz a jövő januári, 74. Golden Globe-gála házigazdája, jelentette be kedden az NBC Entertainment elnöke, Robert Greenblatt. A díjátadót január nyolcadikán, vasárnap tartják majd a Beverly Hills-i Beverly Hiltonban, helyi idő szerint este ...több nyolctól tizenegyig.

2016-08-0221:04 index.hu
pajor-tamas-az-ev-szovegiroja-jonas-vera-az-ev-legjobb-fiatalja-kiosztottak-az-artisjus-dijakat

Március 1-jén kiosztották a Budapest Music Centerben az Artisjus jogvédő iroda éves irodalmi, komolyzenei és könnyűzenei díjait.

2016-03-0210:35 index.hu

A visszatérő (The Revenant) kapta a fődíjak zömét a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) vasárnap esti londoni díjkiosztó gáláján – írja az MTI. A Királyi Operaház színpadán Tom Cruise jelentette be, hogy A visszatérőé a legjobb filmnek járó elismerés.

2016-02-1500:08 index.hu

Vasárnap este tartották meg Los Angelesben a Hollywoodban élő külföldi újságírók díjátadóját, a Golden Globe-gálát. Ám mivel a gála magyar idő szerint hétfő hajnalra esett, nem biztos, hogy mindenki élőben követte, amikor

2016-01-1111:47 index.hu
lady-gaga-stallone-es-magyarorszag-elso-aranyglobusza

A vasárnap esti Aranyglóbusz gála legnagyobb kérdése az volt, hogy a legjobb külföldi film kategóriában nyert-e a Saul fia. A válasz: igen, az erről szóló cikkünket itt olvashatják, ebben a cikkben a többi díjazottal és a gálával foglalkozunk. 

2016-01-1105:07 index.hu

Legolvasottabb hírek: