+0 új cikk
Vissza a hírekhez
ket-evig-raboskodott-az-al-nuszranal-most-filmet-keszitett-a-menekulesrol

Csak magát okolhatja a fogságáért – vallotta meg Theo Padnos, aki 2012-ben esett szíriai fegyveresek fogságába. A 48 éves amerikai szabadúszó újságíró azonban sokaknál szerencsésebb volt: két év után kiszabadult és filmet forgathatott arról, hogy mi történt vele.

2016-09-1313:09 index.hu

Vlagyimir Putyin orosz elnök augusztus 31-én Antalyába utazik, hogy ott a török-orosz barátságos labdarúgó mérkőzés alkalmából találkozzon Recep Tayyip Erdogan török államfővel, legalábbis így értesült a török sajtó, amelyet az MTI szemléz.

2016-08-2417:09 index.hu
ez-az-a-foto-amit-nem-kene-megmagyarazni

Én a Tumblren láttam meg először ezt a fotót, egy három jelenetből álló animgifen. Az első kockán a vérző fejű kisfiú bámul a semmibe, aztán egy pillanatra lebiccenti a fejét.

2016-08-1912:11 index.hu
a-kereszteny-punk-aki-megmentette-sziria-vallasos-enekeit

Jason Hamacher élete minden, csak nem klisés. Keresztény családba született, innen talált rá a punk-hardcore szubkultúrára, és a mai napig ez a két eltérő közeg határozza meg az életét. Menyasszonyát fiatalon elvesztette, majd amikor zenekarai is feloszlottak, ...több egy turné után nyakába vette az arab országokat. Egy félrehallott telefonbeszélgetés és William Darlymple egyik könyve adta az ötletet, hogy Szíriában keresztény énekeket vegyen fel. Közben kitört a háború és kis hezitálás után elkezdte felvételeit, fényképeit és élményeit megosztani. Interjú.

2016-04-0201:57 index.hu

Legolvasottabb hírek: