+0 új cikk
Vissza a hírekhez
ryan-gosling-es-emma-stone-a-csucsra-tancoltak-magukat

Megnyerte a Torontói Filmfesztivált a decembertől itthon is látható Kaliforniai álom. A győzelem az Oscar-díj nagy esélyesévé teszi a filmet.

2016-09-1912:06 index.hu

A Kaliforniai álom új előzetesében Ryan Gosling és Emma Stone szerelme mesebeli magasságokba emelkedik, de a törtető Los Angeles onnét is visszarántja. 

2016-08-2407:09 index.hu

Ryan Gosling a tökéletes pasi. Tökéletesen néz ki, tökéletes a modora, tökéletes színész, tökéletes zenész és tökéletesen énekel. Utóbbi például kiderül a La La Land c. film első előzeteséből, amiben végig Gosling énekel a háttérben, miközben Emma Stone ...több úgy bámulja őt, mintha nem lenne már Eva Mendesszel két angyali kislányuk. Nagyon gyorsan összefoglaljuk, hogy mit tudunk a La La Landről, ami nem mellesleg a Whiplash író-rendezőjének új filmje.

2016-07-1406:56 index.hu
eneklo-ryan-gosling-lesz-a-star-wars-ellenfele

A La La Land című musicalt megemlítettük az idei legjobban mozikba várt filmjeink között, és láthatólag nem is érdemtelenül. Damien Chazelle (Whiplash) új filmjének amerikai premierjét ugyanis decemberre tolták, a Rogue One: A Star Wars Story című különálló ...több Csillagok háborúja filmmel egy napra, december 16-ra, írja a Variety.

2016-03-0814:02 index.hu

Legolvasottabb hírek: