+0 új cikk
Vissza a hírekhez
trashrealityvel-es-jo-sorozatokkal-indul-az-rtl-es-a-viacom-kozos-teveje

A két cég ma, a Media Platform konferencián jelentette be, hogy közös tévézésbe fognak, írja az mmonline.hu. A Viacom (a Comedy Central és a Paramount Channel tulajdonosa) és az RTL Magyarország új projektjét RTL Spike-nak hívják és egy olyan tévéről ...több van szó, aminek kínálatában kínálatában egyedi tartalmak és helyi gyártású műsorok is lesznek. 

2016-09-1914:51 index.hu
gifekben-mutatjuk-meg-a-teves-sztarparadet

Magyar idő szerint hajnal 2 és 5 óra között átadták az Emmy-díjakat, az amerikai tévés szakma legrangosabb elismeréseit. A nyertesekről és a Trónok Harca rekordjáról már egy másik cikkünkben beszámoltunk. Most néhány videó és gif segítségével megmutatjuk ...több a gála legemlékezetesebb pillanatait, illetve a legjobb produkciót, ami sajnos kimaradt belőle.

2016-09-1908:42 index.hu
tevetortenelmet-irt-a-tronok-harca

Az idei gála előtt két nagy kérdés volt. Az első: vajon behúzza-e a Trónok harca azt a három szobrot, amivel abszolút rekordot dönt, és minden idők legtöbbet díjazott sorozata lesz? Ehhez, a sorozat érdemeit nem elvitatva csak annyit szeretnék halkan ...több hozzátenni, hogy azt a Drótot, amit a Trónok harcához hasonlóan az HBO gyártott 2002 és 2008 között, mindössze két írói díjra jelölték, de egyet sem kapott meg, miközben szinte nincs is olyan rajongói vagy kritikusi lista, amin a sorozat ne szerepelne minden idők tíz legjobb tévéműsora között.  A másik kérdés az volt, hogy sikerül-e az olyan alternatív kontentszolgáltatóknak, mint a Netflix vagy az Amazon letenniük a névjegyüket úgy, hogy arra tényleg mindenki felfigyeljen.  A streamingszolgáltatók és alternatív tartalomgyárosok előretörése a Netflixen kívül egyelőre nem számottevő, a kategóriákat a hagyományos tévéadók dominálják, közülük is a kábeltévék. Ez a számok nyelvére lefordítva annyit tesz, hogy az HBO 94, az FX 56, a Netflix 54, az ABC és a CBS 35-35, az AMC 26, a Showtime pedig 22 jelöléssel szerepel az összesített listán. 

2016-09-1906:02 index.hu
elvittek-egy-korre-260-nal

Ülök az autóban és arra várok, hogy a mellettem ülő, fehér overallos, fehér sisakos-foncsorozott sisakrostélyos (vagy hogy nevezik azt a plexit, amin kilátnak a pilóták a sisakból) pali elinduljon. A fejemen nekem is van sisak, mínusz rostély, be vagyok ...több mikrofonozva, velem szemben egy GoPro-kamera. A ajtó egyelőre nyitva, egy technikus a biztonsági övet rögzíti, közben kérdezget.

2016-09-1813:00 index.hu
minden-idok-legtobbet-dijazott-sorozata-lehet-a-tronok-harca-eselylatolgatas-az-emmy-dijatado-elott

A tévés Oscarnak is hívott Emmy-díjakat az Amerikai Tévéakadémia adja át minden ősszel, két lépcsőben. Először az ún. kreatív díjakat, két este (nagyon sok van belőlük), jóval szerényebb körülmények között és nem országos tévén, puccos gálaműsorban, de ...több természetesen vörös szőnyeges bevonulással és a díjakhoz túl sok kapcsolódási pontot fel nem mutató celebvendégekkel, akik miatt hátha írnak is az eseményről. Mi írtunk is, mert fontos díjak ezek is, vendégszínésztől a varietéműsorokon át a reality-műfajokig sok kategória csak itt jelenik meg, mert a Nagy Gála már így is elviselhetetlenül hosszú. 

2016-09-1700:23 index.hu
az-mtva-dolgozok-szakszervezete-nekiment-a-kozteve-sajtofonokenek

Az egész azzal indult, hogy szerdán a Népszabadság megszellőztette: 145 munkavállalótól válik meg a közmédia.A csoportos leépítésről Vaszily Miklós, a cég megbízott vezérigazgatója küldött levelet az üzemi tanácsnak. Vaszily az évi 15 milliárd forintos ...több bérköltség csökkentésével és a munkafolyamat racionalizálásával indokolta a döntést, amely nyomán öt év alatt a hatodik elbocsátási hullám indul meg. 2011-ben 900, utána évente 100-200 fővel karcsúsított az állami médium.

2016-09-1609:15 index.hu
andy-vajna-csatornait-vizsgalna-az-eu-csalas-elleni-hivatala

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) erősen érdeklődik az iránt, hogy miért dobták ki a MinDig TV-nél a Euronewst az ingyen tévécsomagokból, miközben Andy Vajna csatornáit bárki nézheti, értesült a Figyelő. A lap csütörtöki számában azt írja, hogy ...több bár hivatalos eljárás egyelőre nincsen az ügyben, a szervezetnél állítólag elkezdték begyűjteni az információkat.

2016-09-1508:49 index.hu
a-masfelmillio-lepes-magyarorszagon-stabja-is-visszaadta-a-lovagkeresztet

A kultikus sorozat alkotói nem politikai okból döntöttek így, nem határolódnak el a Bayer Zsolt képviselte szélsőséges/vulgáris nézetektől, ennél sokkal egyszerűbb dologról van szó:

2016-09-1417:15 index.hu

A Police.hu tájékoztatása szerint egy tévéstáb éppen a budapesti VIII. kerületben található Kőbányai úti piac közelében forgatott, amikor egy török-magyar kettős állampolgárságú üzlettulajdonos többször is felszólította őket, hogy

2016-09-1416:14 index.hu

A magyar közmédia idén nagyobb adásidővel és élőben közvetíti a paralimpiát Rio de Janeiróból. Az esélyegyenlőség jegyében az M4 Sport és az M5 ugyanolyan műsorszerkezettel számol be a paralimpiáról, mint az olimpiáról.

2016-09-1318:28 index.hu

Október elsejétől Pál Zsombor veszi át a Kreatív főszerkesztői pozícióját, írja az újság online kiadása. Az eddigi főszerkesztő, Román Balázs marad a Kreatív kiadójánál, a cég ügynökségi szolgáltatását összefogó Starski kreatív tartalmi vezetője lesz ...több a jövőben. A Kreatív online kiadásának eddig felelős szerkesztője, Szerényi Szabolcs főszerkesztő-helyettes lett. Román 15 évet töltött a Kreatívnál.

2016-09-1316:58 index.hu

Kétezer munkatársából 145-öt küld el a Médiaszolgáltatást-támogató és Vagyonkezető Alap (MTVA) – értesült a Népszabadság. A csoportos leépítésről a megbízott vezérigazgató küldött levelet az üzemi tanácsnak.

2016-09-1306:32 index.hu
a-sztarban-sztar-menti-meg-a-tv2-t-a-totalis-csodtol

A Star Academy botrányos nézettsége miatt a hétköznapi főműsort elfelejtheti a TV2, viszont visszatért a Sztárban Sztár, és magasan verte a konkurenciát még úgy is, hogy az idei évadban már annyi ismert, jónevű énekes nem is jutott, mint az első háromba. 

2016-09-1213:29 index.hu
cenzuraval-es-nepbutitassal-vadoljak-a-facebookot

Hevesen bírálta Norvégia legnagyobb lapja, az Aftenposten Mark Zuckerberget, a Facebook vezérigazgatóját, mert a közösségi oldal eltávolította egy bejegyzésből a vietnami háború egyik amerikai napalmtámadása után készült világhírű fotót.

2016-09-0918:23 sg.hu
a-tv2-csoport-jart-legjobban-a-kormany-gyuloletkampanyaval

A Miniszterelnöki Kabinetiroda első körben egy 3 milliárd (meg az apró) forint értékű szerződést kötött az Affiliate Network-kel és a Network 360-nal,

2016-09-0911:34 index.hu

A Népszabadság információi szerint három lap, a Szabad Föld, a Vasárnapi Hírek és a Népszava felvásárlásával tér vissza a politikai lappiacra az a  Jürg Marquard, aki 15 évvel ezelőtt távozott onnan. A Marquand Media magyarországi leányvállalata 1993-ban ...több vette meg a Magyar Hírlapot, és hét éven át működtette, majd eladta a Ringiernek. A piacon most ún. életmódmagazinokkal van jelen, övék a JOY, az InStyle, a Shape, az Éva, a Men's Health, a Runner's ­World és a Playboy.

2016-09-0908:40 index.hu
torokorszagban-mar-nyiltan-tesznek-a-sajtoszabadsagra

Elkobozták a Deutsche Welle Akif Cagatay Kilic török ifjúsági és sportminiszterrel készült felvételeit, írja a német csatorna internetes oldala. Michel Friedman a Conflict Zone c. műsorhoz ült le beszélgetni a török miniszterrel, aki azonban az interjú ...több után kivonult, majd a kormány emberei közölték, hogy nem járulnak hozzá az anyag leközléséhez. A német stáb hiába tiltakozott, végül a minisztérium munkatársai elvették a felvételeket.

2016-09-0710:31 index.hu
nol-a-szazadveg-kezebe-kerulhet-az-echo-tv

A Népszabadság információi szerint a Századvég kormányközeli közvélemény-kutató cég veheti meg Széles Gábortól az Echo TV. Az napilap azt írja, hogy a Századvég Alapítvány több munkatársa is megjelent a csatornánál, és már a műsoroknál is tanácsot adnak.

2016-09-0709:48 index.hu
kozos-tevecsatornat-indithatnak-a-visegradi-orszagok

Egy közös, angol nyelvű tévé létrehozását javasolta kedden a krynicai fórumon a visegrádi kormányfőknek a lengyel köztelevízió igazgatója, Jacek Kurski, írja az MTI.

2016-09-0620:32 index.hu
Több hír

Legolvasottabb hírek: