+0 új cikk
Vissza a hírekhez
a-menekultellenes-kampany-nem-is-a-migransokra-a-legveszelyesebb

A népszavazási kampány hatásairól a legkülönbözőbb vélemények jelentek már meg, amelyek ismertetésével nem is fárasztanánk az olvasót. A politikában szokatlan módon mi ugyanis véletlenül tényekbe botlottunk bele elméletek helyett.

2016-09-1818:37 index.hu
roma-polgarmesterek-elutasitjak-a-kormany-gyuloletkelteset

Az október 2-i népszavazás kampányát új szintre emelték a lakossági fórumok, ahol már olyanokat számolgatnak, hogy hány menekültnek álcázott terroristát költöztetnek Mezőtúrra, vagy, hogy mekkora veszélyt jelentenek a Facebookon jelölgető migránsok a ...több Balatonban bikiniben fürdőző lányainkra, asszonyainkra. Kövér László jászberényi fórumán újabb bugyrába szálltunk alá ennek a gyűlöletkampánynak: a helyi polgármester a cigányokat ijesztgette azzal, hogy a migránsok miatt nem kapnak majd segélyt, arra kérte a romákat, győzzék meg egymást, hogy a migránsok eljövetele nekik kevesebb segélyt jelent.

2016-09-1618:29 index.hu
schengen-ujratoltve-ezzel-allt-elo-orban-lisszabonban

Tízpontos javaslatot tett Orbán Viktor Lisszabonban, egy nemzetközi centrumpárti rendezvényen. A dokumentum szerint listázni kellene a biztonságos harmadik országokat, minden illegális bevándorlót vissza kell küldeni, és az EU határain kívül kell lebonyolítani ...több a menekültügyi eljárást.

2016-04-1518:40 hvg.hu

Már a következõ napokban láthatja a közterületeken, az online és nyomtatott sajtótermékekben a Fidesz új plakátjait, amikkel a kötelezõ befogadási kvóták ellen kampányolnak.

2015-12-0114:25 www.origo.hu
zartkoru-orszagjaro-kampanyba-kezdett-a-fidesz

Múlt héten bedurrantotta kvótaellenes kampányának legújabb fegyverét a Fidesz. A párt vezetői járják az országot és tájékoztatják az embereket a menekültek befogadásának veszélyeiről. Érdekesség, hogy a lakossági fórumokon csak a párt tagjai és szimpatizánsai vehetnek részt.

2015-11-2412:02 hvg.hu

Legolvasottabb hírek: