+0 új cikk
Vissza a hírekhez
meg-egy-56-os-emlekdal-szuletik-a-halszagu-melle-3

Egymillió forintot oszt szét a Petőfi rádió és a Petőfi TV azok között, akik új, 56-os szöveget írnak egy régi olasz dal zenéjére.

2016-09-1916:23 index.hu
meg-egy-56-os-emlekdal-szuletik-a-halszagu-melle-2

Egymillió forintot oszt szét a Petőfi rádió és a Petőfi TV azok között, akik új, 56-os szöveget írnak egy régi olasz dal zenéjére.

2016-09-1916:23 index.hu
meg-egy-56-os-emlekdal-szuletik-a-halszagu-melle-1

Egymillió forintot oszt szét a Petőfi rádió és a Petőfi TV azok között, akik új, 56-os szöveget írnak egy régi olasz dal zenéjére.

2016-09-1916:23 index.hu
meg-egy-56-os-emlekdal-szuletik-a-halszagu-melle

Egymillió forintot oszt szét a Petőfi rádió és a Petőfi TV azok között, akik új, 56-os szöveget írnak egy régi olasz dal zenéjére.

2016-09-1916:23 index.hu
miert-titkolja-ennyire-a-petofi-radio-a-hallgatottsagat

Nem kis hiszti közepette alakította át a kormány a magyar könnyűzenei életben sokáig meghatározó MR2 Petőfit, mondván a menekültellenes reklámoknak és kormánypropagandának rádiónak több emberhez kell eljutni, ha már közszolgálati. A változást egyáltalán ...több nem fogadták jól a hallgatók, de arról, hogy az új koncepció mennyire volt sikeres, nem tudunk pontos adatot mondani, mert

2016-08-3116:02 index.hu
mtva-a-petofi-a-minosegi-magyar-zene-nagyszinpada

Vaszily Miklós, az MTVA megbízott vezérigazgatója interjút adott a Világgazdaságnak, amiben beszélt az idén induló M5-ös csatornáról, a közmédia költségvetéséről, illetve arról, hogy a köztévéknek nem kell versenyeznie a kereskedelmi tévékkel.

2016-06-3010:45 index.hu
a-petofi-egymillio-nehezpancelost-cserelt-le-ketmillio-gyalogra

A közelmúlt egyik legnagyobb kulturális botránya volt az MR2-Petőfi Rádió arculatváltása, amelynek keretében távozott a 2007-es átalakítás egyik központi alakja is, Horváth Gergely felelős szerkesztő. A szakember időközben a Fishing on Orfű fesztivál ...több díszdoktora lett, így a magyar könnyűzene helyzetéről, az MSZP-nél egykor nyitottabb fideszes politikusokról és Ákosról is beszélgettünk vele, illetve a fesztivál két meghatározó alakjával, Lovasi Andrással és Egyedi Péterrel.

2016-06-2206:39 index.hu
megosztotta-a-netezoket-a-petofi-radio-nyilt-levele

A közszolgálati rádió nemrég kezdett bele az arculatváltásba. Teljesen újragondolták a reggeli műsort, Buda Mártont Harsányi Leventére, Peller Mariannra és Szakál Mikire cserélték, de a zenei kínálat is megváltozott.

2016-06-1714:03 velvet.hu
kihatralna-a-magyar-popszakma-a-petofi-mogul

Több tucat hazai zenekar, művész, szervező, zenei szakember nyílt levélben foglalt állást a Petőfi rádió körüli változásokra reagálva. "Ezzel a levéllel szeretnénk jelezni felétek, hogy a problémát mi is látjuk, halljuk" – írják.

2016-06-1513:09 index.hu
nem-szunik-meg-az-mr2-akusztik-csak-atalakul

Már egy ideje Életünk ritmusaként dübörög az áramvonalasított, felhígított, személyi cseréken átment Petőfi Rádió, ami ugyan próbálja folyamatosan azt kommunikálni, hogy minden rendben, de a mai bejelentés alapján nagyon úgy tűnik, hogy az új szerkesztőcsapat ...több tényleg elhatározta, hogy fenekestül felforgatja az MR2 arculatát. Ennek lett az áldozata a népszerű MR2 Akusztik nevű műsor is, ami ma egy Facebook-posztban köszönt el a hallgatóktól, miközben az MTVA pont az ellenkezőjét állítja.

2016-06-0815:25 index.hu
rajzfilmcsatornatol-igazolt-musorvezetot-a-petofi-radio

Bogdányi Titanilla újonc a rádiózásban, inkább A Simpson család, az Agymanók és más filmek szinkronszínészeként ismerhetik a hallgatók.

2016-06-0316:00 index.hu
zudul-a-gyulolet-a-petofi-radiora

Nem túl lelkesek a hallgatók a megújult Petőfi rádiótól, vagy úgy is mondhatjuk, hogy mindenki utálja.

2016-05-3108:31 index.hu
eleted-ritmusa-a-tobbiek-halala

A Petőfi átalakítás azért is érdekes, mert Simicska az utolsó pillanatban még megpróbált borsot törni a Fidesz orra alá. Annak az amerikai cégnek adta el a Class FM-et, amelyik a Sláger Rádió körüli mizéria miatt egyébként sem gondolhat túl jó szívvel ...több a magyar kormányra. Ráadásul a vevők tisztában voltak a frekvencia körüli gondokkal, vagyis minden bizonnyal tudják, hogy nem okoz problémát majd a műsorsugárzás meghosszabbítása. Így viszont az MR2 Petőfi átalakításának vezérelve kerül veszélybe, hiszen lehet bármennyire is kereskedelmi az új Petőfi zenei rotációja, az erős törzsközönséggel, és Sebestyén Balázsék Morning Show-jával rendelkező Class FM ellen esélye sincs a 7-800 ezres hallgatottságú Petőfinek. Pedig kellene a Fidesznek egy erős állami rádió, mert a betelepítési kvóta elleni kampányhoz, majd a 2018-as választásokhoz egy olyan Petőfi Rádió kevés lesz, ami csak a konkurencia hallgatottságának negyedét hozza.

2016-05-3014:31 index.hu
felmondott-a-petofi-radio-egyik-legregebbi-szerkesztoje

Távozik a közmédiából Horváth Gergely, aki a Petőfi Rádió és a tavaly indult Petőfi TV felelős szerkesztőjeként dolgozott a közmédiában. A rádiós szakember Facebookon jelentette be, hogy "az adó vezetésével tartott utolsó pénteki konzultáción azonban ...több nem kerültünk közelebb egymáshoz az elvek, elképzelések és azok feltételeinek tekintetében sem". 

2016-05-2816:44 index.hu
nem-lesznek-tomeges-kirugasok-a-petofinel

Ezt Pető Zoltán, a rádió főszerkesztője mondta el az Indexnek ma reggel, miután szembesítettük azzal az iparági pletykával, miszerint péntek délutánra minden munkatársukat behívták, hogy nagy részüket azzal a lendülettel el is küldjék a közmédia legfiatalosabbnak tartott csápjától.

2016-05-2707:44 index.hu
nb-i-es-focista-lesz-a-musorvezeto

A Petőfi Rádió műsorvezetője, Buda Márton a héten a Honvéd, a Videoton, az MTK és a Diósgyőr focicsapataival edz majd.

2016-04-1207:15 www.borsonline.hu

Legolvasottabb hírek: