+0 új cikk
Vissza a hírekhez

Az olasz bajnokság délutáni mérkőzései közül kettőn is az eső játszotta a főszerepet. A Genoa-Fiorentina mérkőzést félbe kellett szakítani a lezúduló csapadék miatt, míg Rómában csak a szünetet kellett megnyújtani egy órácskával, hogy megvárják, míg a ...több pályáról valahogy lefolyik a víz.

2016-09-1117:14 index.hu
lehet-hogy-csak-egy-cipojuk-van-de-az-stoplis

Lugosi Zoltán futballedző egyszer csak beleunt a kényelmes fővárosi focistákba, ezért elment Salgótarján külvárosába, hogy az ottélő szegény gyerekekből szervezzen csapatot. Sokaknak tornacipőre sem telik, mégis százan fociznak az egyesületében, sokszor ...több a teljes család. Az apák azt a lehetőséget látják a fociban, amit ők a saját gyerekkorukban nem kaptak meg, a fiatalok pedig a Budapestre és ezzel a jobb élethez vezető utat. Az Abcúg riportjahref>.

2016-01-1210:32 index.hu
otthonaban-gyozte-le-a-milant-az-ujonc

A címvédõ Juventus és az eddig második helyen álló Fiorentina is gyõzött az olasz labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának szerdai játéknapján, utóbbi ezzel élre ugrott, de az Internazionale 18 órától lép pályára, és még elõzhet. Újabb pofont kapott a Milan.

2016-01-0617:33 www.origo.hu

Legolvasottabb hírek: