+0 új cikk
Vissza a hírekhez
10-masodpercet-gondolkodtam-megvegyuk-e-a-forma-1-et

A Forma-1 eladása óta az első futam volt a hétvégén, Szingapúrban, és megjelent az új tulajdonos egyik képviselője is, aki az F1 vezetésében kap főszerepet mostantól, Chase Carey. Az amerikai bizniszmen és médiamágus csak egy interjút adott, az F1 weboldalának.

2016-09-1919:15 index.hu

Cikkünk folyamatosan frissül az időmérő alatt.

2016-09-1713:55 index.hu

A thaiföldi egészségügyi minisztérium közleménye szerint Bangkok Sathorn nevű negyedében a közelmúltban 21 új Zika-vírusfertőzött nőt regisztráltak, köztük egy terhes asszonyt is, aki viszont szerencsére komplikációk nélkül adott életet egészséges gyermekének. ...több A nő férje nemrég tért vissza szingapúri üzleti útjáról.

2016-09-1110:03 index.hu
elindult-a-vilag-elso-onvezeto-taxija

Az Uber hatalmas lépéseket tesz, hogy kiselejtezze a sofőröket üzleti modelljéből, pár napja vettek egy önvezető teherautós startupot, megállapodásuk van a Volvóval, és már régóta fejlesztgetnek önvezető rendszereket, sőt, a hónap végére ígérték az első ...több önvezető autójukat. Még így is megelőzték őket: az MIT-ből kinőtt, három éve működő NuTonomy Szingapúrban bemutatta az első önvezető taxit a világon, mától bárki kihívhatja.

2016-08-2510:37 index.hu

A szingapúri közszolgákra valószínűleg nemsokára keményebb élet jön a munkában: nem tudják majd megnézni kedvenc közösségi oldalaikat és privát emailjeiket. A Reuters szerint a városállam olyan szabályozást akar bevezetni, amivel elveszik a webhozzáférést ...több a kormányzati dolgozókról, ezzel próbálnak védekezni a potenciális kibertámadások ellen.

2016-08-2413:03 index.hu
hogyan-kereshet-1-perc-alatt-200-milliot

Az egyéniben olimpiai bajnok magyar sportolók (eddig Szász Emese, Hosszú Katinka és Szilágyi Áron) 35 millió forintos jutalmat kapnak, az ezüstért 25, a bronzért pedig 20 millió jár.

2016-08-1314:56 index.hu

Hat embert letartóztatott az indonéz rendőrség Batam szigeten pénteken, mert a gyanú szerint Szingapúr elleni terrortámadásokat terveztek - írja az MTI az indonéz rendőrség tájékoztatása alapján. A 

2016-08-0510:22 index.hu

A világ egyik legnagyobb autóipari vállalata, az alkatrészeket és technológiákat előállító Delphi Automotive egy konzorcium létrehozását tervezi, hogy Szingapúrban egy, az Uberhez hasonló megosztásos szolgáltatás részeként hat járművel teszteljenek egy ...több autonóm közlekedést biztosító technológiát a városi forgalomban – írja az IT Café.

2016-08-0309:33 index.hu

Kigyulladt egy Milánóba tartó utasszállító gép, miközben kényszerleszállást hajtott végre Szingapúrban, írja a Channel News Asia. A Singapore Airlines gépén senki nem sérült meg. 

2016-06-2706:44 index.hu

Van egy szingapúri vidracsalád, amelyet Marina 9-nak hívnak. A People-ön találtuk az alábbi videót, amely róluk szól - illetve egyik tagjukról, a hathetes Toby-ról. A vidrakölyök egy csatornába csusszant dagály idején, és mivel a helyzet felkészületlenül ...több érte, majdnem megfulladt.

2016-05-2514:28 velvet.hu
rohejesen-rosszak-lettek-ezek-az-eskuvoi-fotok

Nem ez a szingapúri fényképész az első pancser esküvői fotós a praxisunkban, de ezektől a képektől már megint a képernyőre prüszköltük a kávét. Természetesen nem ő maga büszkélkedett el a munkájával, hanem a képeken szereplő menyasszony, Jaclyn Ying tette ...több fel őket a Facebookra mérgében, amikor meglátta az esküvői fotós által a ceremóniáról készített képeket. Ön így szeretne emlékezni arra, aminek elvileg élete legszebb napjának kéne lennie?

2016-04-1217:59 velvet.hu
valami-nagyon-nem-stimmel-az-mkb-eladasa-korul

Érdekes dolgokat tudott meg a Magyar Narancs az MKB eladása körüli részletekről. Kiderült, hogy a bankot megvásároló háromtagú konzorcium legrejtélyesebb tagját, a Blue Robin Investments Ltd. nevű céget csak március elején jegyezték be a luxemburgi cégbíróságon ...több elég szerény alaptőkével, és tulajdonosi háttere is nehezen átlátható.

2016-04-0608:17 index.hu
magyar-narancs-egy-homalyos-hatteru-ceg-is-van-az-mkb-ra-palyazo-konzorciumban

A Magyar Narancs Online szerint az MKB Bankra pályázó háromtagú konzorcium egyik tagja úgy adta le vételi ajánlatát, hogy be sem volt jegyezve. A luxemburgi Blue Robin Investments SCA egyik ismert, meghatározó befolyással rendelkező tulajdonosa egy szingapúri reklámcég.

2016-04-0519:35 hvg.hu

A Csányi Sándor közvetett tulajdonosi részesedésével működő szingapúri székhelyű Sertorius Global Opportunities Fund Pte. Ltd. a Budapesti Értéktőzsdén OTP- és Mol-részvényeket vásárolt március 4-én a Concorde Értékpapír Zrt. közreműködésével, írja az MTI. 

2016-03-0720:15 index.hu
megvan-a-lista-a-vilag-leglatogatottabb-varosairol

Budapest a rangsorban Peking, Firenze és Madrid elõtt végzett, de Prága és Bécs lehagyott minket.

2016-01-2820:35 www.origo.hu
osszeutkozott-ket-tankhajo-szingapurnal

Hat ember eltűnt, amikor egy több száz tonnás olajszállító tanker összeütközött egy vegyi anyagokkal feltöltött hajóval Indonézia közelében. Az Antigua és Barbuda-i felségjelzésű tankhajó elsüllyedt – írja a Reuters.

2015-12-1710:06 index.hu

Nem volt pályázat, a gazdasági bizottság honlapján található email-címen lehetett jelentkezni a letelepedési államkötvények közvetítésére, mondta a Magyar Nemzetnek adott interjújában egy letelepedési kötvények értékesítésére létrehozott cég tulajdonosa. ...több Raj Rafael kifejezetten erre a célra alapította Euro-Asia Investment Management Pte Ltd. nevű cégét Szingapúrban, és kínai ügyfelekkel akart foglalkozni, de 40-50 értékesítés után hirtelen kihúzták alóla a teljes kínai piacot. 

2015-12-1010:50 index.hu
egyszemelyes-repuloszerkezetet-epitettek-szingapuri-diakok

Mindig is szeretett volna egy bármikor előkapható, személyes repülőszerkezetet, hogy azzal repüljön találkozóról találkozóra a városban? Még az is lehet, hogy megvalósul az álma, szingapúri diákok ugyanis megtették az első lépést efelé.

2015-12-0813:59 index.hu
ide-vandoroljon-ki-ha-jobb-eletre-vagyik

Sok ember álmodozik arról, hogy valahol máshol majd megtalálja a boldogságát. Mert ott több a fizetés, jobb az egészségügyi ellátás, kellemesebb a klíma, olcsóbb az élet. És egyre többen nemcsak álmodoznak, hanem tényleg nekivágnak a világnak. Elkeseredésbõl, ...több kalandvágyból, szerelembõl, ki tudja, mi okból. Egy felmérés megmutatja, hol érzik magukat legjobban az európai ki- avagy bevándorlók, hogy minek hívjuk õket, az ugye nézõpont kérdése. 

2015-12-0511:18 www.origo.hu

Egy indonéz komp lassan süllyedni kezdett helyi idő szerint hétfő hajnalban a Batam-sziget közelében. A hajó mind a 90 utasát és a 7 fős személyzetet kimentették – írja a Reuters.

2015-11-3008:43 index.hu

Legolvasottabb hírek: