+0 új cikk
Vissza a hírekhez

Lelőttek egy izraeli vadászgépet a szíriai Kuneitr felett és eéfogtak egy drónt – állítja a szíriai állami SANA hírügynökség. Az izraeli hadsereg szerint azonban a szíriai bevetés során nem érte veszteség a légierőt – írta a Times of Israel.

2016-09-1310:23 index.hu
oriasi-viharfelhok-gyulekeznek-izrael-felett

A szír menekülteket nem, csak a szír sebesülteket engedi át határain Izrael. A zsidó államnak néhány kóbor rakétán kívül nem sok félnivalója van a háborútól, de kormányzati és katonai körökben aggódva nézik az egész Közel-Keletet fenyegető vihart. Ha ...több összeomlik Egyiptom, vagy a palesztinok lecserélik a Hamászt az Iszlám Államra, akkor azt Izrael is megérzi.

2016-03-1012:20 index.hu
milliokert-gyogyitanak-szir-harcosokat-izraelben

„Székesfehérvár. Csak ennyit tudok magyarul. De ezt is csak azért, mert elég furcsán nézett ki ahhoz, hogy megjegyezzem.” És ezt egy Vlagyivosztokban született, Beloruszból Izraelbe települt fõorvostól halljuk. Aki a szír háborúban megcsonkult sérülteket ...több lát el. Pont annyira szürreális, mint amennyire annak hangzik.

2016-02-2415:56 www.origo.hu

Titokban Izraelben tárgyalt Vlagyimir Putyin orosz elnök különleges megbízottja, Alekszander Lavrentyijev a szíriai rendezésrõl.

2015-12-2709:54 www.origo.hu

Legolvasottabb hírek: