+0 új cikk
Vissza a hírekhez

15 ember meghalt, további 70 megsérült szombaton, amikor egy kazánrobbanás után tűz ütött ki a bangladesi főváros, Dakka külvárosában egy csomagolóanyag-gyárban – írja az MTI.

2016-09-1008:55 index.hu

Tűz ütött ki a nyugat-franciaországi Rouen egyik bárjában szombat hajnalban, legkevesebb tizenhárman meghaltak és hatan megsebesültek, egyikük állapota válságos – írta az MTI a Paris-Normandie című helyi újság nyomán.

2016-08-0607:52 index.hu
bennegett-az-autojaban-egy-sofor-keszthelynel

Frontálisan karambolozott kedd délután egy faárut szállító kamion és egy személyautó Keszthely térségében, a 71-es főút 114-es kilométerszelvényében, közölte a katasztrófavédelem. Az ütközés miatt kigyulladt a kocsi és a kamion fülkéje.

2016-07-1920:22 index.hu

Vasárnap hajnali négy óra körül eddig tisztázatlan körülmények között kigyulladt egy autó Kiskunfélegyháza határában, az 5-ös számú főút 109-es kilométerénél lévő parkolóban, írja a police.hu.

2016-07-0308:07 index.hu

Lángra kapott egy kisteherautó az M3-as autópályán, Mezőcsát közelében, a főváros felé vezető oldal 160-as kilométerénél, a leállósávban. A jármű oltásán a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók dolgoznak - írja a Katasztrófavédelem. Senki nem sérült meg, de ...több a munkálatok ideje alatt félpályán halad a forgalom a sztráda érintett szakaszán.

2016-05-1206:49 velvet.hu

Hétfő kora reggelig is eltarthat Szegeden, a DÉLÉP ipari parkban, egy hulladékhasznosítással foglalkozó cég telephelyén vasárnap délután keletkezett tűz oltása. A tűzoltók kilenc egységgel - köztük a katasztrófavédelem műveleti szolgálatával és a katasztrófavédelmi ...több mobil laborral - érkezett a helyszínre. A szakemberek folyamatos méréseket végeznek, mivel veszélyes anyagok is vannak a tűz közelében. A lángokat mintegy hatvan, légzőkészüléket viselő tűzoltó oltja tíz vízsugárral. A lángok veszélyeztették a környező épületeket, és a tűz közelében van egy több köbméteres gáztartály is, amelyet folyamatosan hűtenek a tűzoltók. Az ipari parkban ledarált kommunális hulladék kapott lángra vasárnap délután egy tízszer ötven méteres területen, a felszálló sűrű, fekete füst már kilométerekről látható volt. A tűzoltók erőgépeket használnak, hogy a hat méter magas hulladékhalmokat szétterítsék és a parázsló anyagot lehűtsék. (MTI)

2016-04-1720:06 velvet.hu

Tizenkét munkás halt meg egy petrolkémiai üzemben keletkezett tűzben szombaton a Szaúd-Arábia keleti részén fekvő al-Dzsubail városában, írja az MTI az SPA hivatalos szaúdi hírügynökség alapján. A sérültek tizenegyen vannak, közülük hat ember állapota súlyos.     

2016-04-1618:48 index.hu

Egy vízsugárral eloltották a tüzet a város hivatásos tűzoltói. A füst miatt három embert kimenekítettek az épületből. Tűzhelyen felejtett étel kapott lángra egy négyszintes lakóépület harmadik emeleti lakásában Egerben, a Gólya utcában. A város hivatásos ...több tűzoltói nagy erőkkel vonultak a helyszínre és egy vízsugárral megfékezték a lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. A nagy mennyiségű füst miatt több embert légzőkészülékben kellett kimenekíteni ki az épületből. (Katasztrófavédelem)

2016-01-2420:45 velvet.hu

A tüzet a főváros hivatásos tűzoltói egy habosított vízsugárral oltották el. Kigyulladt egy személyautó szombat kora este Budapest VII. kerületében, az Erzsébet körút Dob utca és Wesselényi utca közötti szakaszán. A tűzhöz percek alatt kiérkeztek a főváros ...több hivatásos tűzoltói, akik egy habosított vízsugárral rövid időn belül eloltották a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását. A tűzoltási utómunkálatok idejére az Erzsébet körút érintett szakaszán a Blaha Lujza tér felé közlekedő autósoknak forgalomkorlátozásra kell számítaniuk. (Katasztrófavédelem)

2016-01-2320:57 velvet.hu
szabadnapos-egyenruhasok-mentettek-ki-a-serultet-a-langolo-autobol

A kocsi csütörtök délután a 67-es főút 34-es kilométerénél, a Kaposvár és Zselicszentpál közötti szakaszon sodródott ki az útról, majd egy fának csapódott és kigyulladt – számolt be a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

2016-01-2209:41 velvet.hu

Az M6-os autópálya Budapest irányába vezető oldalán a 48. kilométerszelvényben - eddig tisztázatlan körülmények között - kigyulladt egy személygépkocsi. A jármű nem képez forgalmi akadályt, azonban az oltási munkálatok idejére szükségessé vált az autópálya ...több főváros irányába vezető oldalának lezárása. Kerülni az adonyi lehajtó használatával a 6-os számú főúton lehet. Kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét! (Police.hu)

2015-12-3011:05 velvet.hu

Legolvasottabb hírek: